Voorgerechten
- Rundscarpaccio
- Rundscarpaccio met Truffels
- Tonijncarpaccio
- Octopuscarpaccio
- Carpaccio Sint-Jakobsvruchten
- Vitello Tonnato
- Parmaham en Meloen
- Scampi’s in Looksaus
- Gefrituurde Scampi’s
- Gefrituurde Calamari
- Scampi’s Brusketta (geflambeerd,pikant)
- Salade van lauwe Scampi’s
- Salade Rucola,Tomaat, Parmesan
- Salade met Pancettaspek-Funghi
- Antipasto Brusketta(charcuterie)
- Mozzarella di Bufala
- Assortiment van Warme Voorgerechten (Min. 2 pers.)
- Gesauteerde mosselen en Vongole in Witte Wijn met Look
Carne
- Scaloppa Milanese
- Scaloppa Limone
- Scaloppa alla Griglia (gegrild kalfslapje)
- Scaloppa alla Parmiggiana (met mozzarella, ham en tomaat)
- Scaloppa al Gorgonzola
- Saltimbocca alla Romana (met parmaham, witte wijn en salie)
- Gevuld Kalfslapje (met provolonekaas en gedroogde tomaatjes)
- Ossobuco Milanese
- Rustieke Hamburger met Provolone Kaas, Pancetta en Pestomayonaise
- Entrecote alla Griglia
- Entrecote Gorgonzola
- Entrecote Pizzaiola (tomatensaus, kappertjes en olijven)
- Entrecote Pepe verde (met groene pepersaus)
- Entrecote ai Funghi (met champignonroomsaus)
- Entrecote gegrilde "Tagliata" (met rucola, tomaatjes en parmesan)
Pasta
- Gnocchi alla Sorrentina
- Spaghetti Aglio e Olio
- Spaghetti Carbonara
- Spaghetti Frutti di mare
- Spaghetti alle Vongole
- Cannelloni di Carne
- Cannelloni Ricotta e Spinaci
- Tagliatelle Bolognese
- Tagliatelle al Salmone
- Tagliatelle met Scampi’s
- Tagliatelle Funghi
- Ravioli Ricotta e Spinaci
- Penne all’ Arrabbiata
- Penne all’Amatriciana
- Penne alla Puttanesca
- Lasagna
- Ravioli met Aubergines
- Ravioli met Scampi’s
- Gevulde Pasta met Boschampignons
- Risotto Frutti di Mare
- Spaghetti met Vongole en eekhoorntjesbrood
Pesce
- Gamberoni alla Griglia
- Gamberoni Brusketta
- Gamberoni all'Aglio
- Kort gegrilde Tonijn met Paprika, Kappertjes en Olijven
- Gebakken Gambas met Artisjokken
- Toscaans Vispannetje
- Gegrilde Zeebaarsfilets met Spinazie en Tomaatjes